Menu
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid

 Geld doneren

Voor het verantwoord draaiend houden van de Voedselbank is een structurele inkomstenbron nodig, zodat het zeker is dat ook in de (nabije) toekomst de rekeningen voor elektriciteit, benzine, huur van een auto e.d. betaald kunnen worden. Voedselbank Limburg-Zuid krijgt provinciale subsidie. Daarnaast ontvangen we ondersteuning van diverse gemeenten.

Voedselbank Limburg-Zuid zoekt daarom donateurs, die bereid zijn met hun bijdragen nu en in de toekomst het werk van onze Voedselbank te ondersteunen.


Er is een bankrekening geopend voor extra financiële donaties waarvan het geld wordt ingezet indien en voor zover de Voedselbank onvoldoende voedsel heeft om in de behoefte te voorzien. Het geld zal dan onder andere gebruikt worden voor het aanschaffen van voedselbonnen ter waarde van, al naargelang samenstelling huishouden, maximaal €25,- per huishouden per week, in te wisselen bij de supermarkten.


Doneren kunt U het beste doen door (automatisch) een bedrag over te maken. Dit kan uiteraard éénmalig, maandelijks, per kwartaal, per halfjaar of jaarlijks. Elk beetje helpt. Het bedrag graag overmaken op IBAN rekeningnummer NL61RABO0352708417, t.n.v. Stichting Voedselbank Limburg Zuid
 

Giften en de Belastingdienst

Via onderstaand link komt u op de pagina van de Belastingdienst waar u de relevante formulieren kunt vinden voor uw periodieke gift in geld of natura:

Formulieren/overeenkomsten van de Belastingdienst voor giften
 


 

Heel hartelijk dank voor uw gift! 

Web
Analytics

 

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitdeelpuntenUitdeelpunten
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Limburg Zuid 2021