Menu
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid

Nieuws

LIMBURGS STREEKDINER t.b.v. de VOEDSELBANK LIMBURG-ZUID

woensdag februari 2021

Van harte willen wij u uitnodigen voor het Limburgs Streekdiner dat op 20 november onder auspiciën van La Saison Culinaire wordt georganiseerd ten behoeve van de Voedselbank voor Zuid-Limburg.

U kunt een diner verwachten bereid met Limburgse streekgerechten door de Limburgse topchefs van Château Neercanne, Tout à Faitde Gerardushoeve en Café Sjiek. Dit diner wordt geserveerd in restaurant Refresh van de Hotel Management School in Maastricht. De Limburgse troubadours Ivo Rosbeek en Ivo van der Bijl zullen de avond opluisteren. 

LIMBURGS STREEKDINER t.b.v. de VOEDSELBANK LIMBURG-ZUID
maandag 20 november 2017, 
Hotelschool Maastricht ontvangst 18.00 – 18.30 uur

Als u wilt komen, verzoeken wij u een voedselpakket te doneren voor de voedselbank ter waarde van € 75/couvert. De inhoud van dit pakket, circa 65 items, is samengesteld uit juist die lang houdbare producten waar de voedselbank de grootste behoefte aan heeft. Deze voedselpakketten kunt u bestellen en afrekenen via de deze link: klik hier

U krijgt dan uw ticket voor het diner per email thuisgestuurd plus desgewenst een factuur.

Omdat de meewerkende Chefs, de Hotelschool, de optredende artiesten en de vrijwilligers die voor de bediening zullen zorgen, dat allemaal pro Deo doen en ook de ingrediënten voor het diner ons gratis ter beschikking worden gesteld, zal iedere euro die u betaalt voor 100% worden besteed aan voedsel voor de cliënten van de voedselbank.

Het parkeerterrein van de Hotelschool vindt u aan de Jeruzalemweg 2, 6222 NG Maastricht. We zullen de avond om 22.00 uur afsluiten.

Mocht u op 20 november niet kunnen komen, maar wel de Voedselbank willen steunen, dan kunt u via deze link ook een half voedselpakket doneren: klik hier

Invitatie en programma printen>

 

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitdeelpuntenUitdeelpunten
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Limburg Zuid 2021