Menu
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid

Nieuws

Gezocht: Medewerk(st)er Klantcontact

maandag augustus 2018

Wij zijn op zoek naar een medewerker of medewerkster die ons administratief kan ondersteunen bij het invoeren en onderhouden van ons klantenbestand. 

Samen met 120 vrijwilligers maken wij bij Voedselbank Limburg-Zuid wekelijks de voedselpakketten voor ongeveer 650 gezinnen in Zuid-Limburg. Al deze gezinnen leven onder de armoede grens. 

Functie
Voor ons distributiecentrum in Landgraaf zijn wij op zoek naar een medewerker die ons administratief kan ondersteunen bij het invoeren en onderhouden van ons klantenbestand en het telefonisch en schriftelijk beantwoorden van vragen van klanten en maatschappelijke instanties

Taken 
Administratieve taken zoals het invoeren van intake formulieren, aanvragen voor een pakket afhandelen, klantenbestand up to date houden maar ook klanten telefonisch te woord staan, emails van klanten, sponsors en instanties beantwoorden, postverwerking, kopieër en scan taken.

Uren
Het gaat om een functie van 10 tot 20 uur per week.

Locatie
Voedselbank Limburg-Zuid, Marconistraat 11, 6372 PN Landgraaf

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie, stuur dan een berichtje aan Personeelszaken@voedselbanklimburg-zuid.nl of bel 045-5331933

Bezoek dan onze Vacature pagina voor meer Vrijwilligerswerk Informatie>

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitdeelpuntenUitdeelpunten
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Limburg Zuid 2018