Menu
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid

Nieuws

7de Foodnote concert Lions Maastricht Euregio

vrijdag juni 2021

 

De Lionsclub Maastricht Euregio organiseerde voor de zevende keer het Foodnote concert waarvan de opbrengst ieder jaar wordt geschonken aan de Voedselbank voor Zuid-Limburg. Jonge getalenteerde musici van het conservatorium in Maastricht maakten er weer een prachtig uitgebalanceerd concert van. 

Het tweede deel van dit concert had een elegante Italiaanse toets. Fluitisten Liesl Stevens en Philippe Benoit werden door Erwin Deleux begeleid bij een Rigoletto fantasie.  Luc Tooten speelde op cello, begeleid door Deleux, fragmenten van de Argentijnse componisten Piazolla en Bragato. Deze verrassende en speelse programmering bood de jonge musici alle gelegenheid om hun talenten te tonen. Het was een bijzondere muziekavond die tot stand kwam dankzij de inzet van de Lionsclub en de musici die zo een liefdevol gebaar maken naar al die mensen in onze samenleving die het tijdelijk niet zelf redden. 

De opbrengst van vorig jaar was voor de nieuwe vrachtwagen, die inmiddels met het Lions logo achterop rond rijdt. De donatie van dit jaar, € 6.500, wordt gebruikt om het RDC in Landgraaf energiezuiniger te maken. Dat is goed voor het milieu en ook voor onze bankrekening, want de energiekosten drukken op ons budget.

Lees verderhttps://maastrichtlokaal.nl/nieuwsbericht/213843

 

 

 Nieuwsbrief april - mei 2018 

Bekijk de voorgaande nieuwsbrieven hier>.

 

 

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitdeelpuntenUitdeelpunten
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Limburg Zuid 2021