Menu
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid

Nieuws

Een dagje meelopen bij de Voedselbank in Landgraaf van Trevianum leerlingen.

vrijdag juni 2021

In het kader van een schoolopdracht hebben Kevin en Ruben van scholengroep Trevianum Sittard een kijkje mogen nemen bij de Voedselbank Limburg-Zuid in Landgraaf. Tijdens deze meeloopdag overhandigde Kevin en Ruben zelf gesponsorde produkten en tracteerde zij de aanwezige vrijwilligers op overheerlijke bonbons. Hun verslag>

 Beste allemaal,

Wij (Kevin en Ruben) hebben dinsdag 6 maart 2018 een kijkje mogen nemen bij jullie voedselbankcentrum in Landgraaf.
Toen wij binnen kwamen werden wij van harte welkom geheten door de vrijwilligers van de voedselbank. Wij hebben eerst een gesprek gehad met Machteld van Elsberg over hoe het allemaal in zijn werk gaat bij de voedselbank. Daarna hebben wij zelf een handje meegeholpen en hebben we met enkele vrijwilligers gesproken. Hieruit konden wij halen dat elk van deze vrijwilligers graag een steentje doet bijdragen aan de maatschappij, en dat met een glimlach.
Na een aantal gesprekken gehad te hebben met vrijwilligers bij de voedselbank, hadden we pauzes waarin gelachen werd om elkaar en met elkaar. Na de laatste pauze hebben we nog aan tafel gezeten met de oprichtster van de voedselbank die ons vertelde hoe dit alles tot stand is gekomen. Het was een lang en interessant gesprek waarvan wij een super indruk kregen van hoeveel tijd en liefde ze hierin stoppen samen met alle andere vrijwilligers.
Wij vinden het een puike prestatie hoe alle vrijwilligers van de voedselbank een steentje bijdragen op hun eigen manier en willen daar oprecht een pluimpje voor geven aan iedereen.

Dus Hannie, Harrie, Machteld en alle andere super vrijwilligers top gedaan en ga zo door.

Dank jullie wel dat jullie ons een dagje lieten meelopen, en heel veel succes in de toekomst.

Groetjes Kevin en Ruben.

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitdeelpuntenUitdeelpunten
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Limburg Zuid 2021