Menu
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid

Nieuws

Sjo Smeets, nieuwe voorzitter van de Voedselbank Limburg-Zuid.

donderdag juni 2021

Kennis maken

„In de afgelopen maanden heb ik uitgebreid kennis kunnen maken met vrijwilligers, bestuursleden en de initiatiefnemers van de Voedselbank Limburg-Zuid”, vertelt de in Ubach over Worms geboren Smeets, die Statenlid in Noord-Brabant was en werkzaam is als projectmanager/programmamanager.

„Mijn motivatie om als voorzitter te fungeren is vooral om mensen die om een of andere reden het niet breed hebben niet in de kou te laten staan. De Voedselbanken zijn helaas noodzakelijk om die mensen (tijdelijk) te helpen. Daarnaast heb ik ook gemerkt dat de Voedselbank voor vrijwilligers vaak een springplank vormt om weer werk te vinden. Dus we leveren ook een bijdrage aan de re-integratie in het arbeidsproces en dat is top.”

900 huishoudens

De Voedselbank Limburg-Zuid is actief voor 900 huishoudens in Zuid-Limburg van Vaals tot Sittard en verzorgt daarnaast de distributie voor totaal ruim 1900 huishoudens in heel Limburg vanuit het distributiecentrum aan de Marconistraat in Landgraaf. Ruim 130 vrijwilligers zijn werkzaam voor de Voedselbank in Landgraaf.

Langdurige samenwerking

Initiatiefnemers van de Voedselbank Hannie Verweij en Harry Verweij: „We zijn blij met Sjo Smeets als nieuwe voorzitter. We hebben openhartige gesprekken gevoerd over het reilen en zeilen van de Voedselbank en gaan uit van een langdurige samenwerking.”

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitdeelpuntenUitdeelpunten
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Limburg Zuid 2021