Menu
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid

Nieuws

Web
Analytics

 

Kookworkshop voor vrijwilligers inloophuis Bie Zefke - Sittard

vrijdag juni 2021

De Domijnen houdt 29 november een kookworkshop met en voor vrijwilligers en gasten van inloophuis voor dak- en thuislozen Bie Zefke in Sittard.  (door Bas van Heel)

Dit is een activiteit in het kader van de leesbevorderingscampagne Nederland Leest, die dit jaar als thema ‘Voeding’ heeft. De workshop wordt in nauwe samenwerking georganiseerd met de Voedselbank Limburg-Zuid en chef-kok Leon Winthagen van Hotel De Limbourg. 

Deze laatste zal de workshop leiden en samen met de vrijwilligers van Bie Zefke een heerlijk maaltijd op tafel zetten. Ingrediënten voor dit diner zijn afkomstig uit de voedselpakketten die door de Voedselbank Limburg-Zuid gratis ter beschikking worden gesteld.

Hannie en Harrie Verweij zijn al jaren de drijvende kracht achter de Voedselbank Limburg-Zuid. Door hun krachtsinspanningen is de Voedselbank Limburg-Zuid een grote professionele organisatie geworden waar heel veel vrijwilligers dagelijks bezig zijn. Er wordt gekookt voor de mensen die gebruikmaken van het opvanghuis en de Voedselbank; daarnaast schuiven ook de vrijwilligers van beide instanties aan. Zij zullen worden geflankeerd door mensen die Bie Zefke en de Voedselbank een warm hart toedragen.

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitdeelpuntenUitdeelpunten
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Limburg Zuid 2021