Menu
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid
Voedselbank Limburg Zuid

Nieuws

Web
Analytics

 

Britse folkpunkband Ferocious Dog voelt zich als band zeer begaan........

maandag mei 2021

Ferocious Dog speelde op 22 november in poppodium NIEUWE NOR in Heerlen. De Britse folkpunkband Ferocious Dog voelt zich als band zeer begaan met het lot van minder bedeelden in de samenleving. Daarom houden zij tijdens al hun concerten altijd een zogenaamde Food Drop. Dit is een inzamelingsactie voor lokale voedselbanken of, ook in dit geval, lokale daklozen organisaties. Omdat Ferocious Dog ook van Nederland is gaan houden, willen zij deze traditie hier graag voortzetten. Dit keer vroeg de band tijdens hun concert om donaties voor Voedselbank Limburg Zuid.

 

 

 

 

 

 

 

Op de  foto Ken van Ferocious Dog  samen met kleindochter Nicolle  en haar vriend die namens de Voedselbank Limburg - Zuid de  donaties in ontvangst namen.

"In een reactie bedankte de band Hannie, Harrie  en iedereen van de Voedselbank Limburg - Zuid heel erg voor het werk dat jullie al 17 jaar met heel jullie hart hebben gedaan en nog doen. Heel fijn dat er zulke mensen bestaan. Zanger Ken kreeg een brok in zijn keel en zichtbaar tranen in zijn ogen toen kleindochter Nicole vertelde hoe jullie begonnen zijn en over die man die al een week niet gegeten had omdat hij alles wat hij had aan zijn kinderen had gegeven. 

Nicole en haar vriend ook heel erg bedankt voor hun inzet. Ik hoop dat ze de show ook een beetje leuk vonden. 
 
Heel vriendelijke groet en hopelijk tot volgend jaar!"
 

 

 

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitdeelpuntenUitdeelpunten
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Limburg Zuid 2021